Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Finger food : snacks, plockmat och desserter

Finger food : snacks, plockmat och desserter

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2023. 144 sidor.

Nära nyskick. I Finger food - snacks, plockmat och desserter hittar du Sveriges mästerkock-vinnaren Christin Kashous bästa recept på plockmat, smårätter och mingelmat. Lyxiga munsbitar som kan ätas med händerna - och rätterna kan även fungera som huvudrätter. Fokus ligger på ostasiatisk mat, med inslag från det palestinska köket, och boken är uppdelad i kapitlen snacks, grillat, friterat, bröd, drinkar och desserter. Här hittar du allt från potatisvåfflor med råbiff, eldad havskräfta, katsuburgare och falafel till limesorbet och madeleinekakor. De strukturerade recepten gör att vem som helst kan laga mat med finess hemma, och här finns också en guide till hur du matchar rätterna med vin.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178875283
Titel
Finger food : snacks, plockmat och desserter
Författare
Kashou, Christin
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2023
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 247 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
611 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Finger food – snacks, plockmat och desserter hittar du Sveriges mästerkock-vinnaren Christin Kashous bästa recept på plockmat, smårätter och mingelmat. Lyxiga munsbitar som kan ätas med händerna – och rätterna kan även fungera som huvudrätter. Fokus ligger på ostasiatisk mat, med inslag från det palestinska köket, och boken är uppdelad i kapitlen snacks, grillat, friterat, bröd, drinkar och desserter. Här hittar du allt från potatisvåfflor med råbiff, eldad havskräfta, katsuburgare och falafel till limesorbet och madeleinekakor. De strukturerade recepten gör att vem som helst kan laga mat med finess hemma, och här finns också en guide till hur du matchar rätterna med vin.