Örter i mat, bak och dryck
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2000. 64 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inbunden i dekorerat pappband och med skyddsomslag i samma motiv. Överdådigt rikt, vackert, instruktivt och aptitretande illustrerad med härliga färgfoton. Läckra rätter med några av våra vanligaste kryddväxter, t ex mynta, persilja, dill, koriander, basilika, timjan, rosmarin, gräslök och timjan. EN BOK I PRESENTSKICK!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789132325212
- Titel
- Örter i mat,bak och dryck
- Författare
- Katherine Richmond
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 207 x 207 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 426 g
- Språk
- Svenska
