Örter i mat,bak och dryck
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 64 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. (47) Förlagsny Oläst I denna örtakokbok finns 35 recept för alla tillfällen - klassiska kombinationer som lax med dill och griskött med salvia, men också nya spännande skapelser som rökt öring med mynta och grapefrukt. I boken bjuds vi också på härliga desserter. Örter får t.ex. ge mild smak åt en läcker citronkräm och en doft av sommar åt en friskt pärlande citrusdryck med mynta. I kapitlet om bakverk finns ett oemotståndligt rosmarinbröd och en läcker mintglasstårta med jordgubbar. Örter i mat, bak & dryck är en nyskapande receptsamling för den moderna kocken.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9132325215
- Titel
- Örter i mat,bak och dryck
- Författare
- Katherine Richmond
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 207 x 207 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 426 g
- Språk
- Svenska
