Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Skrotboden

Skrotboden

Inbunden bok.

Nyskick. Turbine förlag. 1 uppl. 2013. 109 s. Inbunden. 296 gram. Kapitelbok. Från 6 år och uppåt. Skrotboden är inget vanligt hus - det är en butik med gamla föremål, men det är också hem åt stjärnorna i vår berättelse: Krake och Fränka. En dag väller patron Polonius Pamp in i huset och tänker jämna Skrotboden med marken för att bygga upp en syltmunksfabrik istället. Vännerna vill inte sälja sitt hem, men Pamp är van att få sin vilja igenom. I kampen om hemmet är goda råd dyra. . Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174431018
Titel
Skrotboden
Författare
Katja Krekelä
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
109 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 210 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
296 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Välkommen till Lindallén och ett pumpagult hus!
Skrotboden är inget vanligt hus. Ovanpå ett skåp ligger en spökkatt med glimmande ögon och trycker, en svartkråka sjunger rock och bland de övriga skatterna väntar stadens bästa samling av träben på att bli upptäckt.
Skrotboden är en butik med gamla föremål, men det är också hem åt stjärnorna i vår berättelse: Krake och Fränka. En dag väller patron Polonius Pamp in i huset och tänker jämna Skrotboden med marken för att bygga upp en syltmunksfabrik istället. Vännerna vill inte sälja sitt hem, men Pamp är van att få sin vilja igenom. I kampen om hemmet är goda råd dyra.

"Katja Krekelä har skrivit en fantasifull berättelse om vänskap och sammanhållning i kampen för det man älskar och det som är rätt. Varje kapitel innehåller en eller flera tecknade illustrationer i gråskala av Sanna Sipi, som tillsammans med det målande språket sätter fart på fantasin."
Elsie Runnö, BTJ-häftet