KANTARELLKOKBOKEN
Inbunden bok. B Wahlströms. 2002. 127 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
–– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Gulnad rygg och mindre kantmärken på skyddsomslaget. –– Se fler bilder! ––
De första små guldklimparna till kantareller dyker upp runt midsommar. Senare på hösten dyker trattkantarellerna upp. Så vad ska man göra med dessa fantastiska matsvampar?
• Tryter fantasin är detta boken att ta fram. Utöver skogs- och svampfoton innehåller den Katja Palmdahls 35 recept för kantareller.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789132328022
- Titel
- Kantarellkokboken
- Författare
- Katja Palmdahl
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 216 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tillgången på kantareller bara ökar. Våra skogar är fullkomligt översållade med dessa fantastiska svampar. Men vad kan man då göra med dem mer än soppa, soppa och soppa? Tryter fantasin är detta boken för dig.
Trion Nicke Ericson (formgivare/texter), Pepe Nilsson (foton) och Malin Bergendal (styling) har gjort den här boken tillsammans med kocken Katja Palmdahl. Hennes 35 recept på skogens guld får det garanterat att vattnas i munnen.
