Lax & Skaldjur - Den godaste maten
Inbunden bok.
Nära nyskick.
Det finns många goda recept som innehåller någon sorts fisk eller skaldjur t.ex. lax, rödspätta eller räkor. Här har jag samlat mina recept med fisk och skaldjur, med tydliga beskrivningar och bilder
Fisk och skaldjur är till stora delar en vild resurs som vi måste hushålla med. För att kunna äta fisk även på lång sikt är det viktigt att fisken fångas eller odlas på ett hållbart sätt.
För hälsan är det bra att äta fisk och skaldjur 2-3 gånger i veckan, och att variera fiskvalet. Att variera sorterna är också bra för miljön, eftersom det minskar trycket på några få arter.
ICA Bokförlag.1991.Inbunden. 122 sidor.Laminatband.Rikt fotoillustrerad i färgFormat 24,6x20cm.Vikt 500 gram.Språk:Svenska.Nära nyskick.Frakt och förpackning 47 kronor.(Sverige).
Förlagsfakta
- ISBN
- 9153413369
- Titel
- Lax & skaldjur
- Författare
- Sahlén, Kerstin - Rasmusson, Birgitta - Eriksson, Hans B. - Ica provkök
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska