Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ormens tecken

Ormens tecken

Ljudbok. Norstedts Audio. 1 uppl. 2008.

Nyskick. Fodral i nyskick. Ljudbok 14 CD. Speltid ca 18 timmar. Uppläsare Peder Falk........ /// Baghdad 2003 - under stormningen av en by hittas ett inre rum i ett hus som använts som fängelse. I rummet finns två döda pojkar och på väggen en inristad symbol: en cirkelrund orm som biter sig själv i svansen. Symbolen är uråldrig, en av de äldsta i världen, och ett av de sammanhang arkeologen Evelyn Mahoney kan leda den till är ett hemligt sällskap från 1000-talet kallat Renhetens Brödraskap. Varför dyker symbolen upp igen? Och vad är länken mellan det förflutna och nutid?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789173132824
Titel
Ormens tecken
Författare
Khoury, Raymond
Förlag
Norstedts Audio
Utgivningsår
2008
Bandtyp
CD-skiva
Mått
132 x 132 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
319 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Neapel 1750
Tre beväpnade män stormar in i ett palats och väcker ägaren, en napolitansk markis. Deras anförare är fursten av San Severo. Denne anklagar markisen för att vara en bedragare och kräver att få kännedom om den hemlighet som endast markisen vet svaret på. I tumultet som uppstår tvingas den oäkte markisen att lämna sitt brinnande palats och fly över hustaken i staden medan den rasande fursten beslutar sig för att göra sitt yttersta för att spåra upp sin motståndare och förgöra honom.
Bagdad 2003
Ett militärförband ute på rutinuppdrag gör en fasansfull upptäckt: under stormningen av en by hittar de ett underjordiskt forskningslaboratorium med ett dussintal döda personer: män, kvinnor och barn, samtliga offer för ohyggliga experiment. Den mystiske vetenskapsman som soldaterna är på jakt efter är känd som "Hakeem" (läkaren), men han har redan hunnit fly med resultaten från sin "forskning". En gåtfull ledtråd har glömts kvar på platsen: en symbol i form av en orm som biter sig själv i svansen har ristats in i väggen.
Samtidigt som den urgamla symbolens starka krafter släpps lösa avslöjas vidden av den förstörelse det fört med sig. En intet ont anande kvinna står i centrum för den internationella sammansvärjning som kan förändra jorden för all framtid.
Raymond Khourys mästerliga berättarförmåga och kontroversiella fackkunskaper skapar tillsammans med det uppdrivna tempot i Ormens tecken en spänning som överstiger det mesta i genren.