Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vinnande livsstil!

Vinnande livsstil!

Inbunden bok.

Nära nyskick. Kilmaninstitutet. uppl.2. [2014?]. 139 s. Förlagsband. 21 x 21,5cm. Rikt illustrerad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163170959
Titel
Vinnande livsstil!
Författare
Kilman, Charlotte
Förlag
Kilmaninstitutet
Utgivningsår
2012
Omfång
123 sidor
Bandtyp
Board book
Mått
220 x 220 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
642 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Utdrag från Inledningen:

"Denna bok kom till eftersom våra nyfikna och frågvisa kunder ville ha en livsstilsbok där vi sammanfattar de insikter och kunskaper vi samlat genom åren och även har med lättlagade och goda recept som är fria från mjölk och veteprodukter.

Det vi i vårt arbete på KILMANINSTITUTET lärt oss är att, för att bli frisk eller nå sin fulla potential så går det inte att göra hur som helst utan man måste anpassa träning, kost och sin inställning till livet tillräckligt mycket och ju högre ambitioner och mål du har desto noggrannare behöver du vara i dina val så att din energinivå och kommunikation i kroppen är tillräckligt bra för det du vill göra.

Tack vare att vi arbetar med elitidrottare som Lars Frölander, Therese Alshammar (1999-2001, 2008-hösten 2011), NHL spelare, friidrottare, längdåkare, fotbollsspelare mm får vi kvitto på att de behandlingsmetoder, den träning, kost och näring vi rekommenderar verkligen fungerar på alla människor.

Vårt mål är att inspirera fler till att aktivt börja ta större ansvar för sin hälsa.

Om författaren: Charlotte Kilman växte upp på västkusten utanför Varberg, utbildade sig till ingenjör på Chalmers i Göteborg, arbetade på Skandia i Stockholm i 10 år, först som säljare och därefter som försäljningschef. Hennes intresse för kropp och själ har alltid varit stort och hon har löpande utbildat sig inom mental utveckling, retorik, kommunikation, hälsa och medicin vid Uppsala Universitet.
Hon har utvecklar ett eget system TUNING som hjälper kunderna att få kontakt med, använda och eventuellt förändra sina medvetna och undermedvetna programmeringar. När kroppen vet hur den bäst skall förhålla sig i nya, stressande eller komplexa situationer och förstår vad den vinner på det brukar den göra rätt.