Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vegetariska festmiddagar

Vegetariska festmiddagar

Inbunden bok. Alfabeta. 1 uppl. 1997. 127 sidor.

Nyskick. Många tror att man måste servera kött eller fisk när man ska bjuda till fest. För att det ska bli riktigt gott. Ingenting kan vara mer felaktigt, menar Kirsten Skaarup. Och i den här boken bevisar hon det.

Hon är vegetarian sedan mer än tjugo år tillbaka, och en mycket matglad och kunnig sådan. Hennes tidigare gröna kokböcker har sålts i dryga hundra tusen exemplar i flera länder.

Här presenteras inte bara de vanliga salladerna och grönsakspajerna - utan ett rikt urval av färgrika menyer. Vackra för ögat, goda för smaklökarna och bra för hälsan, samvetet och miljön.

Vad sägs om Andalusisk gazpachno, Grönsaksspett med jordnötssås och Mandeltårta? Eller Sparris i smördeg, Fylld squash och Danablue-tårta? Kanske Ugnsbakade smårödbetor, Kryddad savoykål med kokospannkakor och till efterrätt en härlig fruktsallad?

Kirsten väljer råvaror efter säsong och tillagar och serverar sedan sina kompositioner med känsla och finess, fantasifullt upplagda och dekorerade. Allt beskrivet i denna bok som är uppdelad i vår, sommar, höst och vinter och illustrerad med läckra färgbilder!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9177127390
Titel
Vegetariska festmiddagar
Författare
Kirsten Skaarup
Förlag
Alfabeta
Utgivningsår
1997
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
506 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Visst finns det vegetariska kokböcker. Men det är ont om bra tips på festlig vegetarisk mat. För köttätaren som vill bjuda en vegetarian på middag. Eller för vegetarianen som vill äta något festligt. Inte bara de vanliga salladerna och grönsakspajerna utan ett rikt urval av färgrika rätter. Vackra för ögat. Goda såväl för smaklökarna som för hälsan, samvetet och miljön. Boken innehåller förslag till en lång rad gröna menyer anpassade efter årstiderna. Vad sägs till exempel om andalusisk gazpacho grönsaksspett med jordnötssås och mandeltårta?