Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
101 viner du måste dricka innan du dör

101 viner du måste dricka innan du dör

Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 2020. 223 sidor.

Nära nyskick. Oläst exemplar. Lättare hanteringsspår på bokens pärm.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188397478
Titel
101 viner du måste dricka innan du dör
Författare
Kjörling, Andreas
Förlag
Grenadine Bokförlag
Utgivningsår
2020
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
150 x 223 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
589 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är den sjätte upplagan av 101 viner du måste dricka innan du dör, boken för både den nyblivne och erfarne vindrickaren som vill komma vidare med tips på goda och spännande viner. Att välja ut viner till en sådan här bok är långt ifrån en självklarhet. Naturligtvis kan man välja de mest kända, och ofta också de dyraste vinerna, men frågan är ju hur intressant det egentligen är. Vitsen är ju ändå att läsaren ska ha råd att köpa vinerna och kunna prova dem.101 viner du måste dricka innan du dör innehåller tips på viner i varierande prisnivå från olika delar av världen, däribland viner som inte är så vanliga, viner som läsaren ska upptäcka och förstå tjusningen med. Nu finns dessutom viner från Sverige med. Vinerna är, förutom den uppenbara indelningen av typ av vin: mousserande, vitt, rosévin, rött och sött vin, sorterade från lätta till kraftiga. Här finns dessutom både de ekologiska och biodynamiska viner utmärkta.OM FÖRFATTARENAndreas Kjörling titulerar sig Jack of all trades . Han är sommelier, fotograf, författare, talare och sociolog. För Andreas handlar det inte bara om gastronomin utan även om människor. Därför är han också flitigt anlitad som konsult inom hälsa och hållbarhet. Läs mer om Andreas Kjörling på www.cognoscenti.se