Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
The Swedish smörgåsbord  : all the original recipes i modern style

The Swedish smörgåsbord : all the original recipes i modern style

Inbunden bok. Max Ström. 2009. 248 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Det här är den största och mest omfattande bok som någonsin producerats i ämnet smörgåsbordet. I den har kockpristagarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström förnyat den traditionella svenska buffén genom att presentera alla olika rätter i lagom stora serveringsportioner. Här har du mer än 220 recept, som spänner över hela vägen från den klassiska "små varmrätter" och en rik sanning av inlagd sill till helt nya smårätter och spännande vegetariska inslag. Med den här boken kan vem som helst skapa sitt eget personliga smörgåsbord för att passa tillfället och årstiden.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789171261717
Titel
The Swedish smörgåsbord : all the original recipes i modern style
Författare
Klötzke, Gert
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2009
Omfång
248 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
228 x 277 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
1439 g
Språk
English
Baksidestext
This is the biggest, most comprehensive book ever produced on the subject of the smorgasbord. In it, chef laureates Gert Klötzke and Niclas Wahlström have renewed the traditional Swedish buffet by presenting all the different courses in toothsome serving portions. Here you have more than 220 recipes, spanning all the way from the classic “small warms” and a rich verity of pickled herring to completely new small dishes and exiting vegetarian touches. Using this book, anyone can create their own personal smorgasbord to suit the occasion and the season of the year.