Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Flipper

Flipper

Inbunden bok. Stockholm : Tiden. 1982. 366 sidor.

Mycket gott skick. Snedläst men f ö i mycket gott skick. Handling: Goddard är en berömd rockstjärna vars skivor toppar hit-listor över hela världen. Hans namn är på var mans läppar men ingen vet vem han är eller var han finns eller hur han ser ut.

Den verklige Goddard lever helt inkognito. Hans identitet är hemlig till och med för hans närmaste vänner, för hans älskarinnor och för hans familj. Är hans omsorgsfullt skyddade osynlighet ett reklamtrick eller ett försök att skyla över ett sjabbigt förflutet eller någon annan hemlighet?

En av Goddards största beundrare är en vacker ung kvinna som är besatt av tanken på att finna honom. Hon tar en tidigare berömd men nu improduktiv och utfattig kompositör till hjälp. För henne är alla medel tillåtna när det gäller att nå det mål hon föresatt sig...

Detta är upptakten till FLIPPER, som utspelar sig New York, Californien och Mexico, och som både överträffar och skiljer sig radikalt från Jerzy Kosinskis tidigare romaner.

Jerzy Kosiński (1933 – 1991) var en polsk-amerikansk författare. Han är framförallt känd för romanerna ”Den målade fågeln” och ”Finnas till”. Den sistnämnda filmatiserades 1979, med den svenska titeln ”Välkommen Mr. Chance!” med Peter Sellers i huvudrollen som trädgårdsmästaren Chance.§

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9155026885
Titel
Flipper
Författare
Kosinski, Jerzy N. - Stewart, Peter
Förlag
Stockholm : Tiden
Utgivningsår
1982
Språk
Svenska