Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Släpp skrivandet loss : Bokutgivningens nya villkor

Släpp skrivandet loss : Bokutgivningens nya villkor

Pocketbok Gidlunds förlag. 2007. 142 s. Pocket.

Mycket gott skick. Viss skavning längs kanterna. Många ägnar sig åt någon form av litterärt skapande. Men bara försvinnande lite av vad som skrivs blir tryckt och utgivet. På de tongivande storförlagen och i media har allsköns populärlitteratur på senare tid alltmer kommit att stå i fokus, medan den smala litteraturen blivit än mer undanskymd. Samtidigt pågår en motsatt rörelse. Tack vare den nya tekniken har det idag blivit enklare och billigare än tidigare att göra böcker. En rad små kvalitetsförlag har sett dagens ljus och svarar numera alltmer för den intressanta bokutgivningen. Härtill kommer att många inte bara piratförläggarna har tagit saken i egna händer och börjat ge ut sina böcker själva. Krister Gidlund är bokförläggare sedan sextiotalet. I sin bok beskriver han bokbranschen av idag, berättar om sina möten som författare med ett stort och ett litet förlag samt ger exempel på angelägen, småskalig bokproduktion vid sidan av de kommersiella huvudstråken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789178443888
Titel
Släpp skrivandet loss! - Bokutgivningens nya villkor
Författare
Krister Gidlund
Förlag
Gidlunds förlag
Utgivningsår
2007
Omfång
142 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 176 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
90 g
Språk
Svenska
Baksidestext
underhållande och tankeväckande bok om bokutgivningens nya villkor Sydsvenskan Många ägnar sig åt någon form av litterärt skapande. Men bara försvinnande lite av vad som skrivs blir tryckt och utgivet. På de tongivande storförlagen och i media har allsköns populärlitteratur på senare tid alltmer kommit att stå i fokus, medan den smala litteraturen blivit än mer undanskymd. Samtidigt pågår en motsatt rörelse. Tack vare den nya tekniken har det idag blivit enklare och billigare än tidigare att göra böcker. En rad små kvalitetsförlag har sett dagens ljus och svarar numera alltmer för den intressanta bokutgivningen. Härtill kommer att många inte bara piratförläggarna har tagit saken i egna händer och börjat ge ut sina böcker själva. Krister Gidlund är bokförläggare sedan sextiotalet. I sin bok beskriver han bokbranschen av idag, berättar om sina möten som författare med ett stort och ett litet förlag samt ger exempel på angelägen, småskalig bokproduktion vid sidan av de kommersiella huvudstråken. Gidlunds historieskrivning är inspirerad och inspirerande GP en frän uppgörelse med bokbranschen och marknaden Dala-Demokraten Ytterligare författare: Gidlund, Krister