Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sanningens ögonblick

Sanningens ögonblick

Nyskick. et här är berättelsen om de tre systrarna Grey. Berättelsen börjar då de förlorar sin mamma, när de är i tonåren, till det att allting slutar hyfsat lyckligt sisådär tjugo år senare...

Storasyster Winona har svårt att förlåta att Vivi Ann lade vantarna på Winonas första och hemliga kärlek, den trygge Luke; något som Vivi Ann gjorde mest för att roa sig lite, inte för att hon var särskilt förälskad. Mittentösen Aurora är den som ständigt medlar i konflikter och tar hand om systrarna - men så småningom visar det sig att hennes eget äktenskap är allt annat än lyckligt och att den som borde få bli ompysslad är hon själv. Minstingen Vivi Ann är faderns favoritdotter och i hans ögon kan hon inte göra mycket fel - men när hon avbryter förhållandet med Luke för att hon blir förälskad i den nya drängen Dallas, en indian med ett meterlångt straffregister, blir relationen mellan far och dotter tämligen kylslagen. Fadern och hans oresonliga sätt kring allt och alla, blir som en skugga som vilar över systrarna och det mesta som händer på gården.
När så Dallas hamnar i en rejäl knipa - han blir anklagad för mord på en kvinna - vill Vivi Ann ha sin storasysters hjälp. Winona är advokat, dock inte brottsmålsadvokat, och borde kunna hjälpa till, tycker Vivi Ann. Winona vill inte. Dels för att hon inte har kompetensen, dels för att hon aldrig riktigt har litat på Dallas - och kanske också för att få hämnas lite på Vivi Ann för det där med Luke. När Winona vägrar att åta sig målet ser Vivi Ann det som ett stort svek och hon bryter kontakten med Winona.
Bonnierförlagen. 2010. Inbunden.383 sidor.Skyddsomslag.Format 23x16cm.Vikt 400 gram. Språk:Svenska.Absolut nybok.Frakt (M-påse) 45 kronor via Posten.(Sverige). Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish