MEAT CRAVINGS – Less is more – Ät mindre kött av högre kvalitet
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Norstedts. 2019. 169 sidor.
Nyskick.
–– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
"Less is more" är Henning Kvicks motto, ät mindre kött men av högre kvalitet. Henning älskar kött men hans fru är vegetarian, att äta middag ihop är en utmaning.
• Tillaga en riktigt bra köttbit och gör några goda grönsaksrätter, tillbehör och såser. Då finns det något för alla på middagsbordet, och det var därför jag gjorde den här boken.
• I Meat Cravings finns recept på grönsaksrätter, såser, smör och vegetariska tillbehör, men också allt om hur man tilllagar olika köttbitar. Reverse searoch sous vide-metoderna är superenkla om du vill servera en mör köttbit, perfekt rosa inuti med en knaprig stekyta. Här får du också tips på hur du grillar och steker som ett proffs.
• I USA styckar man annorlunda och nya köttdetaljer har dykt upp i butikerna: Flat iron, shoulder clod, petite tender och skirt steak är några ... Vad skiljer en t-bone från en porterhouse, och hur tillagar man en picanha, tomahawk eller en tri-tip? Det får du veta i Meat Cravings.
• Vad har köttets marmorering för betydelse och vad händer när när enzymerna bryter ner muskelfibrerna under mörningen? Här kan du också läsa om det mytomspunna wagyuköttet från Japan, och om den nyzeeländska beteshjortens milda kött.
• Författaren, som är också är en passionerad matfotograf, har tagit bilderna.
"Fantastisk! – Precis vad vi letat efter. En bok där det verkligen finns något för ALLA! Ett stort extraplus för fantastiska bilder."
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789113097190
- Titel
- Meat cravings : less is more
- Författare
- Kvick, Henning
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 267 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 807 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Less is more" är Henning Kvicks motto, ät mindre kött men av högre kvalitet. Henning älskar kött men hans fru är vegetarian, att äta middag ihop är en utmaning.
- Tillaga en riktigt bra köttbit och gör några goda grönsaksrätter, tillbehör och såser. Då finns det något för alla på middagsbordet, och det var därför jag gjorde den här boken.
I Meat Cravings finns recept på grönsaksrätter, såser, smör och vegetariska tillbehör, men också allt om hur man tilllagar olika köttbitar. Reverse searoch sous vide-metoderna är superenkla om du vill servera en mör köttbit, perfekt rosa inuti med en knaprig stekyta. Här får du också tips på hur du grillar och steker som ett proffs. I USA styckar man annorlunda och nya köttdetaljer har dykt upp i butikerna: Flat iron, shoulder clod, petite tender och skirt steak är några ...
Vad skiljer en t-bone från en porterhouse, och hur tillagar man en picanha, tomahawk eller en tri-tip? Det får du veta i Meat Cravings. Vad har köttets marmorering för betydelse och vad händer när när enzymerna bryter ner muskelfibrerna under mörningen? Här kan du också läsa om det mytomspunna wagyuköttet från Japan, och om den nyzeeländska beteshjortens milda kött. Författaren, som är också är en passionerad matfotograf, har tagit bilderna.
