Meny : Bakverk [god mat från hela världen]
Inbunden bok. Höganäs : Bokorama/Wiken. 1982. 140 sidor.
Nyskick. Denna del av Meny handlar om bakverk. Nu bakar fler och fler, mer och mer. Hembakning har verkligen blivit populärt både bland unga och gamla. Inte undra på för det är både roligt och tacksamt jobb att baka. Det lönar sig, för att inte tala om hur gott det blir. Och den som har frys och vill utnyttja den på rätt sätt tjänar på att göra storbak, när ändå ugnen är varm, passa på att baka flera sorter på en gång och stoppa in i frysen. Bara att kunna ta fram när det kommer oväntade gäster eller när du vill överraska med något gott. I Bakverk hittar du alla slag av bakrecept hämtade från hela världen. Här finner du recept på matbröd - lättbakade frukostbröd, portionsbröd med olika smaksättningar, du hittar recept på grovt matbröd som rejäla limpor eller bullar. Det finns läckra bröd som passar till en kopp te. Här finns allt som behövs till ett äkta gammaldags kafferep. Du hittar också mängder av smaskiga tårtor alltifrån enkla, lättbakade och billiga till mer påkostade konditionstårtor. Med Bakverk i handen kan du välja att baka nästan allt du vill. Bon appétit!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789170240713
- Titel
- Bakverk : [god mat från hela världen]
- Författare
- Lönnegren, Barbro - Jersler, Monica
- Förlag
- Höganäs : Bokorama/Wiken
- Utgivningsår
- 1982
- Språk
- Svenska