Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allomorferna

Allomorferna

Inbunden bok. Lilla Piratförlaget. 1 uppl. 2023. 182 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Bojan är hemma med feber, medan mamma studerar grammatik. Utanför fönstret växer en stor tall. Och när Bojan ligger i sängen och längtar ut får han plötsligt syn på något i ett av kvisthålen eller någon? En liten rufsig filur med blå nyfikna ögon. Och snart dyker en till liten varelse upp ur hålet. Men då händer det som gör att Bojan måste rycka in och hjälpa till en kråka nyper tag i en av filurerna och flyger i väg med sitt byte i näbben! Det visar sig att Bojan har stor hjälp av sina grammatikkunskaper för att rädda den kidnappade Or!

Sara Lövestam är författare, skribent och föreläsare som har haft stora framgångar och fått fantastiska recensioner för sina barnböcker, romaner och grammatikböcker. Hennes nya äventyrssaga Allomorferna sprudlar av berättarglädje och innehåller kluriga färgillustrationer av hyllade illustratören Marcus-Gunnar Pettersson.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178133864
Titel
Allomorferna
Författare
Lövestam, Sara
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2023
Omfång
182 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
150 x 210 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
442 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Sara Lövestam har en osviklig förmåga att berätta lekfullt." Lotta Olsson, Dagens NyheterBojan är hemma med feber, medan mamma studerar grammatik. Utanför fönstret växer en stor tall. Och när Bojan ligger i sängen och längtar ut får han plötsligt syn på något i ett av kvisthålen eller någon? En liten rufsig filur med blå nyfikna ögon. Och snart dyker en till liten varelse upp ur hålet. Men då händer det som gör att Bojan måste rycka in och hjälpa till en kråka nyper tag i en av filurerna och flyger i väg med sitt byte i näbben! Det visar sig att Bojan har stor hjälp av sina grammatikkunskaper för att rädda den kidnappade Or!Sara Lövestam är författare, skribent och föreläsare som har haft stora framgångar och fått fantastiska recensioner för sina barnböcker, romaner och grammatikböcker. Hennes nya äventyrssaga Allomorferna sprudlar av berättarglädje och innehåller kluriga färgillustrationer av hyllade illustratören Marcus-Gunnar Pettersson.