Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Brödrevolutionen : sundare vete för lyckligare magar

Brödrevolutionen : sundare vete för lyckligare magar

Inbunden bok. Bookmark Förlag. 2023. 187 sidor.

Nyskick. Ny oläst bok

Lagerplats V4

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789189750807
Titel
Brödrevolutionen : sundare vete för lyckligare magar
Författare
Landin-Löfving, Erica
Förlag
Bookmark Förlag
Utgivningsår
2023
Omfång
187 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
676 g
Språk
Svenska
Baksidestext
MÅ BRA MED BRÖD: SÅ ENKELT ÄR DET ATT LYCKAS MED SURDEGENBröd har varit en naturlig del av människans kost i 10 000 år, men det senaste århundradet har vi glömt hur man bakar hälsosamt. Brödrevolutionen förklarar varför många av oss mår dåligt av att äta modernt bröd och hur vi kan dra nytta av äldre bakmetoder för godare bröd och lyckligare magar.   Med Brödrevolutionen lär vi oss vilka spannmål vi ska använda, hur mjölet ska malas och hur degen ska jäsas för att ge mer smak och näring. Boken förklarar varför brödet, och gluten, inte är de hälsobovar de ibland utges för att vara och hur även den med känslig mage kan njuta av nybakat. Dessutom delar några av Sveriges främsta kvarnar och hantverks­bagerier med sig av sina favoritrecept.   Boken har vunnit utmärkelsen Årets Svenska Måltidslitteratur. Den nya utgåvan är uppdaterad med senaste rönen.   Erica Landin-Löfving är expert på hållbar livsmedelsproduktion, med magisterexamen inom medicinsk biologi och studier på Grythyttan. Hon är bosatt i USA men känd i Sverige som kunnig mat- och dryckesskribent med ett ben i vetenskapen och ett i njutningsfulla matupplevelser.