Servering och dryckeskunskap : en handbok
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 240 sidor.
Dåligt skick. Boken har omfattande hanteringsspår på pärmen och i inagan är vissa partier märkta med tuschpenna. Detta är boken i servering och dryckeskunskap för gymnasieskolan. Du lär dig om bordsdukning, bärteknik, serveringsmetoder, festvåningsarbete, vin och andra alkoholhaltiga drycker, barteknik, försäljningteknik och gästpsykologi.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789124168780
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Larry Bokstad - Staffan Eriksson
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu finns en ny upplaga av Larry Bokstads och Staffan Erikssons välkända Serveringsbok. Titeln är "Servering och dryckeskunskap. En handbok", då boken naturligtvis också är väsentligt utökad med Skolverkets nya kurs om drycker: Livsmedelskunskap, drycker - valfri kurs. Rikt kartmaterial ingår.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se