Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mina äventyr som djungelpilot

Mina äventyr som djungelpilot

Inbunden bok. Roos & Tegner. 1 uppl. 2016. 160 sidor.

Mycket gott skick. Ett blad med hörnveck. Svagt snedläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187905520
Titel
Mina äventyr som djungelpilot
Författare
Larsson, Elin
Förlag
Roos & Tegner
Utgivningsår
2016
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
178 x 233 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
600 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vi går in för landning. Jag ser nu tydligt vad folksamlingen vid landningsbanan gör. De krigar. Lågorna från brinnande hus slickar utkanten av banan och pilarna viner. Jag undrar om det är en så värst bra idé att landa här. Om några sekunder kommer dalgången vara för smal för en U-sväng och bergen är så branta att det inte räcker med full gas för att stiga över dem. Tankarna snurrar. Hur fan hamnade jag här?

Under fyra år arbetade Elin Larsson som djungelpilot i Indonesien med extremt avancerad flygning. Vardagen var full av utmaningar som frustrerande kulturkrockar och extrema arbetsvillkor, men också av andlöst vackra flygningar över aktiva vulkaner och tät djungel.

I "Mina äventyr som djungelpilot" berättar Elin om hur hon lämnade ett bekvämt Stockholmsliv för dramatiska strapatser och oförglömliga upplevelser. När man hjälper en ovan passagerare med säkerhetsbältet och funderar på om penisröret ska vara innanför eller utanför och när man flyr efter att ha nekat en rasande borgmästare att följa med, då vet man att man är långt utanför sin trygghetszon.

ELIN LARSSON är pilot med en förkärlek för äventyr. Det kan lika gärna vara att bestiga berg i Himalaya som att paddla kajak i Stockholms skärgård. Hon är ursprungligen från Bålsta utanför Stockholm och har alltid velat upptäcka världen. EMIL SERGEL är frilansjournalist och filmare, ofta med fokus på äventyr och friluftsliv. Han är uppväxt i den lilla byn Hackås i Jämtland men har hela världen som arbetsplats.