för alla sinnen, & dryck
Systembolaget 2001. Inbunden med skyddsomslag, 192 sidor, 27,5x23,5cm. 1160 gram. Mycket gott skick, något slitage på omslaget. Oavsett vilken mat vi äter eller dryck vi dricker så har upplevelsen sin grund i bara fyra, möjligen fem grundsmaker. Det är kombinationerna av dessa som skapar helhetsupplevelsen. Med hjälp av femton av landets mest namnkunniga kockar och Systembolagets erfarna provningsgrupp får vi i boken exempel på hur ett antal lyckade kombinationer kan se ut och varför. Som fördjupning får vi en bakgrund till varför våra sinnen uppfattar mat och dryck som de gör.
För alla sinnen ? mat & dryck vann pris i kategorin ?Världens bästa vinbok? vid Gourmand World Cookbook Awards 2002.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9187406152
- Titel
- För alla sinnen : [mat & dryck]
- Författare
- Eriksson, Leif, 1956-, kock - Calissendorff, Anders - Systembolaget
- Förlag
- Stockholm : Systembol
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska