Stycka kött - Köttskolan I
Inbunden bok. Köttinformation / LT:s förlag. 1 uppl. 1988. 105 sidor.
Hyggligt skick.
Format 22,5 x 22 cm Vikt 485 g.
Inbundet laminatband, rikt illustrerad med teckningar av Susanne Gunnarsson och foton i sv/v samt färgfoton med steg-för-steg bilder hämtade från Scans och Köttinformations bildarkiv. INNEHÅLL: Förord. Köttskolan I - Stycka kött - ett förslag till hur studiecirkelarbetet kan läggas upp. Hemslakt på 20-talet. Kött och köttkvalitet. Praktiska råd. Grovstyckning och finstyckning av nöt. Styckning av kalv. Grovstyckning och finstyckning av gris. Grovstyckning och skivstyckning av lamm och får. Att frysa kött. Slaktrecept. Litteratur.
// Obs! 14 färgfoto-sidor i mitten av boken har fläckar, all text är fullt läslig och sidorna är hela, inlagan är i övrigt i mycket fint skick. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [5084]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789136027259
- Titel
- Köttskolan
- Författare
- Gunnarsson, Susanne - Köttinformation
- Förlag
- Stockholm : Köttinformation : LT
- Utgivningsår
- 1988
- Språk
- Svenska
