Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Stycka kött - Köttskolan I

Stycka kött - Köttskolan I

Inbunden bok. Köttinformation / LT:s förlag. 1 uppl. 1988. 105 sidor.

Hyggligt skick. Format 22,5 x 22 cm Vikt 485 g.
Inbundet laminatband, rikt illustrerad med teckningar av Susanne Gunnarsson och foton i sv/v samt färgfoton med steg-för-steg bilder hämtade från Scans och Köttinformations bildarkiv. INNEHÅLL: Förord. Köttskolan I - Stycka kött - ett förslag till hur studiecirkelarbetet kan läggas upp. Hemslakt på 20-talet. Kött och köttkvalitet. Praktiska råd. Grovstyckning och finstyckning av nöt. Styckning av kalv. Grovstyckning och finstyckning av gris. Grovstyckning och skivstyckning av lamm och får. Att frysa kött. Slaktrecept. Litteratur.
// Obs! 14 färgfoto-sidor i mitten av boken har fläckar, all text är fullt läslig och sidorna är hela, inlagan är i övrigt i mycket fint skick. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [5084]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789136027259
Titel
Köttskolan
Författare
Gunnarsson, Susanne - Köttinformation
Förlag
Stockholm : Köttinformation : LT
Utgivningsår
1988
Språk
Svenska