Till bords under 100 år. Recept från tio decennier
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagsband med skyddsomslag. Bonniers förlag 1999. 28x21,5 cm. Från omslagets baksida: Boken handlar om hur vi har ätit och lagat mat under 1900-talet, hur våra matvanor förändrats. Berättelsen utgår från hundratals svenska kokböcker och rör sig mellan vedspis och mikrovågsugn. Boken innehåller också lockande recept på klassisk svensk mat, men även rätter som är typiska för sin tid, allt hämtat ur svenska kokböcker från vårt eget sekel. Rikt illustrerad med fotografier, mestadels i färg av Björn Lindberg. Mycket gott skick. (999)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9100567292
- Titel
- Dario Fo x 4
- Författare
- Fo, Dario. - Barsotti, Anna - Barsotti, Carlo
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska