Grytor och andra allt-i-ett-rätter
Inbunden bok. Semic. 2010. 94 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Semic 2010. Enkelt och mycket gott är det när man lagar en god gryta som får puttra länge på spisen och sedan serveras med nybakat bröd. Lena Söderström har i boken samlat lockande recept på mustiga grytor, goda gratänger, matiga sallader, pizzor, pastarätter och mycket mera. Allt med måttot att det ska vara lättlagat. Till recepten finns foton. ///// Gradering: Nära nyskick
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789155254780
- Titel
- Grytor och andra allt-i-ett-rätter
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Visst är det bekvämt med mat som kan lagas allt-i-ett! Det kan vara en god gryta som får puttra länge på spisen och sedan helt enkelt serveras med nybakat bröd. Eller kanske någon innehållsrik ugnsrätt som fyller köket med väldoft Att svepa in varje portion i ett foliepaket gör också middagen doftande och annorlunda!Lena Söderström, matskribent och författare till fler matböcker, bjuder här också på gratänger, sallader och pizzor, pastarätter och mycket mera. Allt är lättlagat och de flesta rätterna sköter sig själva i ugnen eller på spisen.Vardagsrätter blandas med bjudmat som passar till festliga tillfällen. Och visst finns också desserter som även de lagas allt-i-ett! För de aptitretande bilderna svarar Ulrika Pousette.