-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155267865
- Titel
- Pajer : salta, söta, matiga och gröna
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 230 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 569 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pajer för alla smaker!På buffébordet, som lunchmat eller som dessert - det är alltid rätt med paj.Men hjälp av en enkel och inspirerande pajskola med grundrecept kan alla lyckas i köket. En paj är också en bra grund för att rädda dina rester och skapa nya spännande rätter i ett frasigt pajskal! Paj passar alla oavsett om du är allätare, vegetarian eller vill bjuda på gluten- eller laktosfritt. Här finns inbakade och överbakade pajer, friformpajer, klassiska former och sött och salt i små portionsformar. Alla favoriter finns med, som västerbottenpaj med kantareller, laxpaj och smulpaj men också nya vegetariska, hälsosamma med råvaror i säsong. Dessutom bjuder Lena Söderström på sina bästa recept på goda tillbehör, sallader och röror.Lena Söderström är matstylist och kokboksförfattare med ett öga för det vackra, ett välkänt namn för sina inspirerande och pedagogiska recept. Bokens härliga bilder med gamla bruksföremål och vackra spetsar är stylade av Lena Söderström och tagna av fotograf Eva Hildén.
Bokförlaget Semic 9789155267865 -
Pajer : salta, söta, matiga och gröna
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 122 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Pajer för alla smaker!
På buffébordet, som lunchmat eller som dessert - det är alltid rätt med paj.
Men hjälp av en enkel och inspirerande pajskola med grundrecept kan alla lyckas i köket. En paj är också en bra läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267865
- Titel
- Pajer : salta, söta, matiga och gröna
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 230 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 569 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pajer för alla smaker!På buffébordet, som lunchmat eller som dessert - det är alltid rätt med paj.Men hjälp av en enkel och inspirerande pajskola med grundrecept kan alla lyckas i köket. En paj är också en bra grund för att rädda dina rester och skapa nya spännande rätter i ett frasigt pajskal! Paj passar alla oavsett om du är allätare, vegetarian eller vill bjuda på gluten- eller laktosfritt. Här finns inbakade och överbakade pajer, friformpajer, klassiska former och sött och salt i små portionsformar. Alla favoriter finns med, som västerbottenpaj med kantareller, laxpaj och smulpaj men också nya vegetariska, hälsosamma med råvaror i säsong. Dessutom bjuder Lena Söderström på sina bästa recept på goda tillbehör, sallader och röror.Lena Söderström är matstylist och kokboksförfattare med ett öga för det vackra, ett välkänt namn för sina inspirerande och pedagogiska recept. Bokens härliga bilder med gamla bruksföremål och vackra spetsar är stylade av Lena Söderström och tagna av fotograf Eva Hildén.
Bokförlaget Semic 9789155267865 -
Pajer - matiga och söta
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 128 sidor.
Mycket gott skick. Julhälsning på försättsblad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
Bokförlaget Semic 9789155258351 -
Pajer : salta, söta, matiga och gröna
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 122 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267865
- Titel
- Pajer : salta, söta, matiga och gröna
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 230 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 569 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pajer för alla smaker!På buffébordet, som lunchmat eller som dessert - det är alltid rätt med paj.Men hjälp av en enkel och inspirerande pajskola med grundrecept kan alla lyckas i köket. En paj är också en bra grund för att rädda dina rester och skapa nya spännande rätter i ett frasigt pajskal! Paj passar alla oavsett om du är allätare, vegetarian eller vill bjuda på gluten- eller laktosfritt. Här finns inbakade och överbakade pajer, friformpajer, klassiska former och sött och salt i små portionsformar. Alla favoriter finns med, som västerbottenpaj med kantareller, laxpaj och smulpaj men också nya vegetariska, hälsosamma med råvaror i säsong. Dessutom bjuder Lena Söderström på sina bästa recept på goda tillbehör, sallader och röror.Lena Söderström är matstylist och kokboksförfattare med ett öga för det vackra, ett välkänt namn för sina inspirerande och pedagogiska recept. Bokens härliga bilder med gamla bruksföremål och vackra spetsar är stylade av Lena Söderström och tagna av fotograf Eva Hildén.
Bokförlaget Semic 9789155267865 -
Pajer - matiga och söta
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 128 sidor.
Mycket gott skick. Hylla 44
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
Bokförlaget Semic 9789155258351 -
Pajer - matiga och söta
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 128 sidor.
Nära nyskick. Troligen aldrig "använd"/"läst i"
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
Bokförlaget Semic 9789155258351 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
Bokförlaget Semic 9789155258351 -
Pajer : salta, söta, matiga och gröna
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 122 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267865
- Titel
- Pajer : salta, söta, matiga och gröna
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 230 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 569 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pajer för alla smaker!På buffébordet, som lunchmat eller som dessert - det är alltid rätt med paj.Men hjälp av en enkel och inspirerande pajskola med grundrecept kan alla lyckas i köket. En paj är också en bra grund för att rädda dina rester och skapa nya spännande rätter i ett frasigt pajskal! Paj passar alla oavsett om du är allätare, vegetarian eller vill bjuda på gluten- eller laktosfritt. Här finns inbakade och överbakade pajer, friformpajer, klassiska former och sött och salt i små portionsformar. Alla favoriter finns med, som västerbottenpaj med kantareller, laxpaj och smulpaj men också nya vegetariska, hälsosamma med råvaror i säsong. Dessutom bjuder Lena Söderström på sina bästa recept på goda tillbehör, sallader och röror.Lena Söderström är matstylist och kokboksförfattare med ett öga för det vackra, ett välkänt namn för sina inspirerande och pedagogiska recept. Bokens härliga bilder med gamla bruksföremål och vackra spetsar är stylade av Lena Söderström och tagna av fotograf Eva Hildén.
Bokförlaget Semic 9789155267865 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
Bokförlaget Semic 9789155258351 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
Bokförlaget Semic 9789155258351 -
Pajer : Salta, söta, matiga och gröna
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2020. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267865
- Titel
- Pajer : salta, söta, matiga och gröna
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 230 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 569 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pajer för alla smaker!På buffébordet, som lunchmat eller som dessert - det är alltid rätt med paj.Men hjälp av en enkel och inspirerande pajskola med grundrecept kan alla lyckas i köket. En paj är också en bra grund för att rädda dina rester och skapa nya spännande rätter i ett frasigt pajskal! Paj passar alla oavsett om du är allätare, vegetarian eller vill bjuda på gluten- eller laktosfritt. Här finns inbakade och överbakade pajer, friformpajer, klassiska former och sött och salt i små portionsformar. Alla favoriter finns med, som västerbottenpaj med kantareller, laxpaj och smulpaj men också nya vegetariska, hälsosamma med råvaror i säsong. Dessutom bjuder Lena Söderström på sina bästa recept på goda tillbehör, sallader och röror.Lena Söderström är matstylist och kokboksförfattare med ett öga för det vackra, ett välkänt namn för sina inspirerande och pedagogiska recept. Bokens härliga bilder med gamla bruksföremål och vackra spetsar är stylade av Lena Söderström och tagna av fotograf Eva Hildén.
Bokförlaget Semic 9789155267865 -
PAJER – Matiga och söta
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Bokförlaget Semic. 2012. 128 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med cha läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
–– FÖRLAGSNY! – Bokförlaget Semic 9789155258351 -
Pajer - matiga och söta
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
Bokförlaget Semic 9789155258351 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
Bokförlaget Semic 9789155258351 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
9789155258351 -
Matiga och söta pajer
Inbunden bok.
Semic. 2012. 123 s. Inbunden. Både matpajer och efterrättspajer med många vackra bilder.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258351
- Titel
- Pajer - matiga och söta
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer ”fredagsmysets” texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda – i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker – äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas – som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
9789155258351
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn