Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Döden som gav liv

Döden som gav liv

Inbunden bok. Senza vib musikförlag. 2012. 390 sidor.

Nära nyskick. Rak och ren utan namn eller slitage

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163707315
Titel
Döden som gav liv
Författare
Leo Flavum
Förlag
Senza vib musikförlag
Utgivningsår
2012
Omfång
390 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
151 x 226 mm Ryggbredd 30 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
Döden som gav liv är berättelsen om en pensionsfärdig kriminalinspektör som ställs inför sitt sista fall: Att ta fast den man som på nätterna bryter sig in i fångvårdsanstalter och där tar livet av intagna. Fallet visar sig vara komplicerat, men han vägrar ge upp denna sin sista uppgift i tjänsten. Vad ej kriminalinspektören anar är att den lönnmördare han eftersöker ingalunda är någon man som dödar andra män, utan en amaun - en avatar för döden som blott agerar utifrån sin egen natur. En lieman, som i likhet med sin förföljare börjat känna tvivel inför den egna platsen i världen.Ty om allt vore skrivet i sten, hur kommer det sig då att en inre molande känsla av att allt inte står rätt till ideligen gör sig påmind? Varför har han därtill dessutom blivit varse något som för en av hans sort är så främmande: Känslor - sådana som annars är förbehållna människorna. Och vad är det för hemlighet som de respektive uppdragsgivarna - ödesrätterska och polisväsende, söker undanhålla såväl lieman som kriminalinspektör?

Döden som gav liv är berättelsen om ifrågasättande, vägskäl och konsekvenser. Hur en varelses fotsteg påverkar, inte bara det egna vägvalet, utan ibland en hel världs öde. Hur känslor, ömsinta såväl som själviska, sprider sig som ringar över vattnet.

Döden som gav liv är Leo Flavums debutroman. Den bjuder läsaren på en unik blandning av spänning, fantasi och ifrågasättanden, allt delat med bokens rika persongalleri. Därtill en läsupplevelse utöver det vanliga som ogenerat korsar vedertagna genregränser.