Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Matilda och den förfärlige Florian

Matilda och den förfärlige Florian

Inbunden bok. Lilla Piratförlaget. 2024. 171 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Det hela börjar med dansskorna. Florian fyller år, vilket inte är något konstigt i sig. Det har han nämligen gjort flera gånger tidigare. Men den här gången är speciell. För den här gången får Florian en present som han aldrig borde ha fått. I alla fall inte enligt Matilda.

När Matildas lillebror Florian får ett par balettskor i födelsedagspresent tänker Matilda att deras mamma och pappa måste ha tappat minnet. Eller blandat ihop sina egna barn. För den som ska dansa balett är ju hon, Matilda. Tyvärr visar det sig att Florian älskar att dansa och han får så mycket beröm att Matilda mår illa. Men så träffar hon Babbis som, liksom Matilda, avskyr småbarn. De blir vänner och för första gången känner Matilda att någon förstår hur hon har det.

Cecilia Lidbeck har skrivit en varm och humoristisk berättelse om syskonavund och om att inte passa in, och om att för första gången träffa någon som verkligen förstår. Lekfullt illustrerad av Siri Lidbeck.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178135363
Titel
Matilda och den förfärlige Florian
Författare
Lidbeck, Cecilia
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2024
Omfång
171 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
157 x 208 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
416 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det hela börjar med dansskorna. Florian fyller år, vilket inte är något konstigt i sig. Det har han nämligen gjort flera gånger tidigare. Men den här gången är speciell. För den här gången får Florian en present som han aldrig borde ha fått. I alla fall inte enligt Matilda. När Matildas lillebror Florian får ett par balettskor i födelsedagspresent tänker Matilda att deras mamma och pappa måste ha tappat minnet. Eller blandat ihop sina egna barn. För den som ska dansa balett är ju hon, Matilda. Tyvärr visar det sig att Florian älskar att dansa och han får så mycket beröm att Matilda mår illa. Men så träffar hon Babbis som, liksom Matilda, avskyr småbarn. De blir vänner och för första gången känner Matilda att någon förstår hur hon har det.Cecilia Lidbeck har skrivit en varm och humoristisk berättelse om syskonavund och om att inte passa in, och om att för första gången träffa någon som  verkligen förstår. Lekfullt illustrerad av Siri Lidbeck.