Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
URVAL AV AXEL DANIELSSONS SKRIFTER. Med levnadsteckning och karaktäristik
URVAL AV AXEL DANIELSSONS SKRIFTER. Med levnadsteckning och karaktäristik URVAL AV AXEL DANIELSSONS SKRIFTER. Med levnadsteckning och karaktäristik URVAL AV AXEL DANIELSSONS SKRIFTER. Med levnadsteckning och karaktäristik URVAL AV AXEL DANIELSSONS SKRIFTER. Med levnadsteckning och karaktäristik URVAL AV AXEL DANIELSSONS SKRIFTER. Med levnadsteckning och karaktäristik

URVAL AV AXEL DANIELSSONS SKRIFTER. Med levnadsteckning och karaktäristik

Inbunden bok. Förlags AB FRAM. 1 uppl. 1908. 764 s. Se foton. Inbunden. Gediget grönt halvfranskt band med något blekta pärmar. Se foton. 21,5x15cm. 1060 gram.

Gott skick. Illustrerad. Ur Bengt Lidforss' förord: Att skriva Axel Danielssons historia har för mig varit detsamma som att riva upp gamla hjärtesår; och för en person, vars dagliga gärning är delad mellan naturforskning och journalistik, har det tidtals känts som ett tryckande tvång att hålla blicken fäst på ett förflutet som är blekt av åren, men ändå ligger vår egen tid så nära. Under arbetets gång har jag emellertid haft ett förträffligt tillfälle att på mig själv studera den sänkning av hela intelligensnivån, som inträder, när man för en tid gräver ner sig i gamla papper, tidningsluntor, brevsamlingar samt andra historiska dokument, och då jag nu efter slutat värv lägger pennan ifrån mig, känner jag mig lika själlöst förflackad som vore jag en svensk historieskrivare ex professo. Lund i maj 1908.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen