Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
VÄXJÖ DOMKYRKA i nutid och historia
VÄXJÖ DOMKYRKA i nutid och historia VÄXJÖ DOMKYRKA i nutid och historia VÄXJÖ DOMKYRKA i nutid och historia VÄXJÖ DOMKYRKA i nutid och historia VÄXJÖ DOMKYRKA i nutid och historia

VÄXJÖ DOMKYRKA i nutid och historia

Nyskick. FÖRLAGSNY! Klicka på titeln ovan för fler bilder! --- Artéa Förlag, 2009. Slut på förlaget!
Omfång: 207 sidor.
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Inbunden.
Mått: 214 x 245 mm. --- Växjö domkyrka har en mycket spännande historia. Ett antal gånger har kyrkan brunnit ner och flera omfattande ombyggnader har gjorts under århundradena. Läs om detta och mycket mer i den nya boken om Växjö domkyrka och ta del av det rika folkliga och kulturella livet i kyrkan under hela året.

"En Herrens ängel kom till Sigfrid i drömmen. Han sa: Stig upp du Guds älskade och följ mig. Ängeln visade honom ett stycke mark nära sjön. På den här platsen ska du bygga en kyrka. Sigfrid stannade i Värend för att uppfylla Herrens vilja."

Detta är ett utdrag ur St Sigfrids-legenden som inleder boken om Växjö domkyrka. Vi kan sedan ta del av hur kyrkan har vuxit fram genom olika århundradena till den magnifika byggnad det är idag. Anita Liepe ger en väl genomarbetad beskrivning av de olika till- och ombyggnader som skett.

Växjö domkyrka fylls under många olika tilldragelser med människor och betyder mycket i det religiösa och kulturella livet i Växjö. Hela kyrkoårets verksamhet synliggörs med LarsErik Tobiassons foto och Anneli Wirdenäs texter. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185527243
Titel
Växjö domkyrka i nutid och historia
Författare
Anita Liepe - Anneli Wirdenäs
Förlag
Artéa Förlag
Utgivningsår
2009
Omfång
207 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
214 x 245 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
997 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Växjö domkyrka har en mycket spännande historia. Ett antal gånger har kyrkan brunnit ner och flera omfattande ombyggnader har gjorts under århundradena. Läs om detta och mycket mer i den nya boken om Växjö domkyrka och ta del av det rika folkliga och kulturella livet i kyrkan under hela året. Boken kompletteras med en cd-skiva med musik inspelad från samtliga tre orglar i kyrkan.


En Herrens ängel kom till Sigfrid i drömmen. Han sa: Stig upp du Guds älskade och följ mig. Ängeln visade honom ett stycke mark nära sjön. På den här platsen ska du bygga en kyrka. Sigfrid stannade i Värend för att uppfylla Herrens vilja.


Detta är ett utdrag ur St Sigfrids-legenden som inleder boken om Växjö domkyrka. Vi kan sedan ta del av hur kyrkan har vuxit fram genom olika århundradena till den magnifika byggnad det är idag. Anita Liepe ger en väl genomarbetad beskrivning av de olika till- och ombyggnader som skett.


Växjö domkyrka fylls under många olika tilldragelser med människor och betyder mycket i det religiösa och kulturella livet i Växjö. Hela kyrkoårets verksamhet synliggörs med LarsErik Tobiassons foto och Anneli Wirdenäs texter.