Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Zenobia tappar bort sig

Zenobia tappar bort sig

Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2011. 32 sidor.

Mycket gott skick. Även förf. till Zenobia och Rövaren; Botilda Bengtsson och den där Sofi, ...brorsan, ...nya liv; Kaninen som längtade hem, ...ville fylla år, ...inte ville sova, ...hade tappat bort sin pappa; Råttans drömmar; Ensamma katten, Ensamma hunden; Och hundarna skällde alltid på natten... Rikt illustrerad av Sara Gimbergson. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage, tryckta första och sista uppslag. 8:o. 250x204x7 mm. 300 g. Välvårdat och fint ex, ej ägarnamn, pennstreck, vikta blad eller andra anmärkningar. [O/2204]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132159282
Titel
Zenobia tappar bort sig
Författare
Lilian Edvall
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2011
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
204 x 258 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
298 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Titta där! Och titta där? Och där! Men Zenobias bubblande glädje över att få följa med på en mysig höstfestival och köpa eget godis, för alldeles egna pengar, avbryts med ens. Plötsligt kan hon varken se mamma eller pappa eller storebror. Men Näe Svälj. Hon har tappat bort sig! Det är ju bara en massa främmande människor överallt, som vimlar omkring. Och en massa höga ljud. Som tur är får Zenobia hjälp av två stora tuffa tjejer. Och en snäll polis. Hon får till och med åka polisbil!
Tänk så skönt när rädslan äntligen släpper och man plötsligt får syn på storebror igen! Där är de ju hela familjen! Då försvinner klumpen i magen och det blir alldeles varmt.

Berättelsen om Zenobia är en finstämd och gullig historia om upplevelser som alla barn (och vuxna) har haft. I fantastiska höstfärger fångas den glada förväntansfulla stämningen, det pirrigt småläbbiga och DEN STORA GLÄDJEN i återföreningen.