Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kylan. En thriller

Kylan. En thriller

Häftad bok. Semnos förlag. 2016. 144 sidor.

Mycket gott skick. "I Tommys thriller får du följa berättelsen om Arne och Anna och om hur de ofrivilligt blir en del av det, andliga kriget i deras stad och om hur Anna en dag står i centrum, utvald att bryta förtrollningen, den satanistiska komplotten och rädda livet på sin bästa vän.

Kylan lämnar ingen oberörd. När ondskans andemakter genomsyrar en hel stad kan allt se normalt ut på ytan men bakom kulisserna slipas offerknivarna. I ett rasande tempo där boken fullkomligt slukar dig berättar Tommy Arnes och Annas berättelse. En kuslig resa där till sist mörkret och ljuset står på varsin sida, det har blivit kallare, tillvaron fryser till is och alla dansar med i den djävulska dansen - alla förutom Anna."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789187827518
Titel
Kylan
Författare
Lilja, Tommy
Förlag
Semnos förlag
Utgivningsår
2017
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
180 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"I Sverige sker saker som bara några få invigda vet om. När mörkret gestaltar sig kräver det offer, riktiga offer. Det tar liksom över människor. Vänner förändras, de du kunde lita på gör saker som de inte gjort tidigare. Det finns en ondska som är verksam, den är ohygglig. Samtidigt finns det en motkraft, ett ljus som strider mot ondskans andemakter. Kriget pågår därute, även om du inte kan se det. Vi vet, därför att vi blev indragna i det kriget … Detta var vad som hände oss på 70-talet, i ett litet samhälle i Sverige."

Kylan lämnar ingen oberörd. I ett rasande tempo, där boken fullkomligt slukar dig, berättar Tommy Lilja Arnes och Annas berättelse. Ingen trodde på dem där och då, när det hände. Tror du på dem nu?

Tommy Lilja, född och uppvuxen i Blekinge, debuterade som författare med boken Kylan 1994 och har sedan dess skrivit ett 20-tal böcker. Författaren leder idag Tommy Lilja Ministries internationella arbete.