Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Mumsiga praliner

Mumsiga praliner

Förlagsny inbunden bok. Isaberg förlag. 1 uppl. 2022. 126 sidor.

Tänk dig att kunna äta goda praliner som är nyttiga för både kropp, själ och sinne.
Baka hälsosamt ligger verkligen i tiden och fler och fler blir intresserade av att kunna göra godsaker utan gluten, mjölk och vitt socker och även helt veganskt.
I denna boken hittar du massor av recept på praliner och andra godsaker helt utan gluten, mjölkprodukter, ägg och vitt socker. En hel bok med hälsosamma recept och de flesta är enkla att göra.

Välkommen till en värld av nyttiga godsaker!

Kersti Liljeqvist Zebeda har haft choklad som intresse sedan hon var barn och har nu arbetat med choklad i många år. Hon har hjälpt många att ta fram recept, hon har skapat en egen chokladlinje och har utbildat många inom ett hälsosamt bakande. Hon är bland annat sjuksköterska, akupunktör, hälsoinspiratör och föreläser inom choklad, kropp och hälsa. Detta är Kerstis femte bok.

Direkt från förlaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789185089987
Titel
Mumsiga praliner
Författare
Liljeqvist Zebeda, Kersti
Förlag
Isaberg förlag
Utgivningsår
2022
Omfång
126 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
170 x 240 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
Tänk dig att kunna äta goda praliner som är nyttiga för både kropp, själ och sinne.
Baka hälsosamt ligger verkligen i tiden och fler och fler blir intresserade av att kunna göra godsaker utan gluten, mjölk och vitt socker och även helt veganskt.
I denna boken hittar du massor av recept på praliner och andra godsaker helt utan gluten, mjölkprodukter, ägg och vitt socker. En hel bok med hälsosamma recept och de flesta är enkla att göra.

Välkommen till en värld av nyttiga godsaker!

Kersti Liljeqvist Zebeda har haft choklad som intresse sedan hon var barn och har nu arbetat med choklad i många år. Hon har hjälpt många att ta fram recept, hon har skapat en egen chokladlinje och har utbildat många inom ett hälsosamt bakande. Hon är bland annat sjuksköterska, akupunktör, hälsoinspiratör och föreläser inom choklad, kropp och hälsa. Detta är Kerstis femte bok.