Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lunchmackor

Lunchmackor

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2023. 144 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Smörgåsen är en perfekt men ändå anspråkslös plattform för att börja ta ut svängarna i köket. I den här boken skapar stjärnbagaren Daniel Lindeberg lunchmackor med inspiration från världens alla kök - mackor som passar lika bra på jobbet, utflykten eller som en grym helgbrunch hemma.

I Daniels mackvärld hittar du smaker med amerikanska, kubanska, koreanska och nordiska inslag, och dessutom ett antal brödrecept - från olika varianter på flatbreads till brioche, baguetter och tortillas. Har du inte gjort en grilled cheese, pulled pork sandwich, Tokyo lax eller en het macka med sidfläsk och chili är det dags nu.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127181601
Titel
Lunchmackor
Författare
Lindeberg, Daniel
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2023
Omfång
142 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
186 x 243 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
618 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det stjärnbagaren Daniel Lindeberg inte vet om smörgåsar är inte värt att veta.
Café
Inom alla kategorier finns det mackor med inspiration från världens olika hörn, guld värt för den som vill kunna hitta asiatiskt, amerikanskt, franskt och svenskt i en och samma bok. … Detta är en bok för alla mackälskare, men också för oss som gillar en riktigt snygg kokbok.
BTJ

Smörgåsen är en perfekt men ändå anspråkslös plattform för att börja ta ut svängarna i köket. I den här boken skapar stjärnbagaren Daniel Lindeberg lunchmackor med inspiration från världens alla kök – mackor som passar lika bra på jobbet, utflykten eller som en grym helgbrunch hemma.
I Daniels mackvärld hittar du smaker med amerikanska, kubanska, koreanska och nordiska inslag, och dessutom ett antal brödrecept – från olika varianter på flatbreads till brioche, baguetter och tortillas. Har du inte gjort en grilled cheese, pulled pork sandwich, Tokyo lax eller en het macka med sidfläsk och chili är det dags nu.
Daniel Lindeberg driver sedan 2014 Lindeberg Bageri & Konditori i Orminge, Nacka utanför Stockholm, där bland annat lunchmackorna blivit ett signum. Dessförinnan har han drivit stjärnkrog och arbetat på framstående bagerier och konditorier.
................................

I stjärnbagaren Daniel Lindebergs nya bok med den självklara titeln 'Lunchmackor' hittar jag ännu fler recept som måste provas till helgens luncher.
SvD
Mackor 2.0
Expressen Söndag
Tokyo, Haninge, New York, Vietnam eller Bologna. Vilken plats mackmakaren Daniel Lindeberg än hämtat sin inspiration ifrån så smakar mackorna något alldeles extra.
Aftonbladet Godare
fullproppad med goda tips och läckra smakkombinationer.
Allas
Kort sagt ett mackornas uppslagsverk att inspireras av för vårens och sommarens picknick och faktiskt också för hela årets luncher.
Fokus
Makalösa mackor. ... I boken Lunchmackor bjuder Daniel Lindeberg på några riktiga godingar med smaker från världens alla hörn.
Allt i Hemmet
eminent smörgåsbok
Gastronaut
Jag gillar boken för att den ger mig lite metoder och en översikt till hur skapar jag en bra, rejäl lunchmacka. Och så kan jag byta ut ingredienserna och hitta på egna fyllningar.
Jesper Lindkvist, Meny i P1