Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stendrakar : en faktabok om stenar, drakar och ett och annan mineral

Stendrakar : en faktabok om stenar, drakar och ett och annan mineral

Inbunden bok. Opal. 2022. 64 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Karin Linderoth är nu aktuell med en bok om stendrakar. Tidigare har hon skrivit och illustrerat Våra nordiska drakar och konsten att spåra dem och Drakarnas första flora Ängsblommor.

Det är inte så många som vet det, men det sägs att alla världens stenar har en egen drakart som lever där stenarna finns. De kallas för stendrakar och kan vara både jättestora och pyttesmå och de lägger ägg. På ett lekfullt sätt lär vi oss intressant fakta om bergarter och mineral genom drakar som speglar dess egenskaper. Lär känna den gnistrande lilla granatdraken som bor i små hålor i berggrunden, den flera miljoner år gamla gnejsdraken och den hårdhudade diamantdraken som är nästan omöjlig att hitta. Men glöm inte förstoringsglaset!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789172262621
Titel
Stendrakar : en faktabok om stenar, drakar och ett och annan mineral
Författare
Linderoth, Karin
Förlag
Opal
Utgivningsår
2022
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
188 x 232 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
304 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Karin Linderoth är nu aktuell med en bok om stendrakar. Tidigare har hon skrivit och illustrerat Våra nordiska drakar och konsten att spåra dem och Drakarnas första flora Ängsblommor.   Det är inte så många som vet det, men det sägs att alla världens stenar har en egen drakart som lever där stenarna finns. De kallas för stendrakar och kan vara både jättestora och pyttesmå och de lägger ägg.   På ett lekfullt sätt lär vi oss intressant fakta om bergarter och mineral genom drakar som speglar dess egenskaper. Lär känna den gnistrande lilla granatdraken som bor i små hålor i berggrunden, den flera miljoner år gamla gnejsdraken och den hårdhudade diamantdraken som är nästan omöjlig att hitta. Men glöm inte förstoringsglaset!