Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vi på Saltkråkan

Vi på Saltkråkan

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 8 uppl. 2023. 341 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// På ön Saltkråkan i Stockholms yttersta skärgård bor familjen Grankvist: Tjorven och hennes bästa vän Båtsman, syskonen Teddy och Freddy och föräldrarna Nisse och Märta. Till ön anländer familjen Melkerson, en varm sommardag för att bo i Snickargården. Och efter det blir ingenting sig likt. Pelle, yngst i familjen Melkerson, Tjorven, Båtsman och de andra barnen får vara med om den mest händelserika sommaren någonsin.

Vi på Saltkråkan skrevs ursprungligen som tv-manus för SVT. Boken baseras på den väldigt populära tv-serien, som även fick fyra efterföljande filmer. Inspiration till skärgårdsmiljöerna hämtade Astrid Lindgren främst från sitt sommarställe i Furusund.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129742282
Titel
Vi på Saltkråkan
Författare
Lindgren, Astrid
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2023
Omfång
341 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
162 x 217 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
666 g
Språk
Svenska
Baksidestext
På ön Saltkråkan i Stockholms yttersta skärgård bor familjen Grankvist: Tjorven och hennes bästa vän Båtsman, syskonen Teddy och Freddy och föräldrarna Nisse och Märta. Till ön anländer familjen Melkerson, en varm sommardag för att bo i Snickargården. Och efter det blir ingenting sig likt. Pelle, yngst i familjen Melkerson, Tjorven, Båtsman och de andra barnen får vara med om den mest händelserika sommaren någonsin.Vi på Saltkråkan skrevs ursprungligen som tv-manus för SVT. Boken baseras på den väldigt populära tv-serien, som även fick fyra efterföljande filmer. Inspiration till skärgårdsmiljöerna hämtade Astrid Lindgren främst från sitt sommarställe i Furusund.