Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Från Amerikastek till grand dessert : 40 år med Vår kokbok

Från Amerikastek till grand dessert : 40 år med Vår kokbok

Inbunden bok. Stockholm : Rabén & Sjögren. 1991. 180 sidor.

Nyskick. Förlagsny och oläst. Boken med det lite ovanliga namnet Från Amerikastek till Grand dessert är ett unikt stycke svensk mathistoria. Inga konkurrenter finns. Undertiteln avslöjar att man utgått från Vår kokbok, som är en ypperlig dokumentation av den utveckling som skett på livsmedlens och kokonstens domäner. Författarna har valt tidstypiska recept ur Vår kokbok, från första utgåvan 1951 till den senaste, 1991. I kommentarer visar de på den utveckling som skett under 40 år samt ger en hel del roliga detaljupplysningar. Dessutom har de sammanställt fakta som får många minnen att vakna till liv. Läs, låt nostalgin flöda och lär dig samtidigt en hel del nytt! Barbro Lindgren har varit medförfattare till Vår kokbok i 25 år samt medverkat i ett flertal andra bokproduktioner. Ulla Ingeson har tidigare skrivt Lätt och gott för diabetiker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129616040
Titel
Från Amerikastek till grand dessert : 40 år med Vår kokbok
Författare
Lindgren, Barbro - Ingeson, Ulla - KFs provkök
Förlag
Stockholm : Rabén & Sjögren
Språk
Svenska