Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Snällare bröd och bullar bakade med dinkel

Snällare bröd och bullar bakade med dinkel

Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2023. 144 sidor.

Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst. 60 recept olika bröd med dinkel

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174695373
Titel
Snällare bröd och bullar bakade med dinkel
Författare
Lindgren, Ylva
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2023
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
206 x 256 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
718 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"För alla som vill byta ut vetemjölet, eller bara vill prova något nytt, är detta en utmärkt bok att ta till. Den som inte blir sugen på nybakt efter att ha bläddrat i denna bok har helt enkelt inte tittat tillräckligt noga. Betyg 4 av 5"BTJ, Frida Jönsson "Boken får mig verkligen att vilja baka! 60 enkla och smarriga recept med lockande bilder. Ljuvlig bok."Sandras skafferi, tidningen Allers Inget går väl upp mot nybakat bröd eller bullar som fyller rummet med härlig doft. Och hur mycket bättre är det inte om de dessutom är snälla mot magen. Med dinkel får du snällare bröd och bullar.Drygt 10 procent i Sverige har tarmsjukdomen IBS. Många med orolig mage tror att det är gluten man inte tål. Men det har visat sig att vetesorten dinkel, som också innehåller gluten, är skonsammare mot magen och inte ger samma besvär som vanligt vete. Dinkel är ett urvete som odlades redan under stenåldern. Det innehåller gluten men halten av jäsningsbara kolhydrater är lägre. Glutenkvaliteten är annorlunda än i vanligt vete, och mjölet är mer lättsmält. Helt enkelt snällare mot magen. Cirka 60 recept som är enkla och anpassade för hemmabagaren. Ylva Lindgren är utbildad bagare/konditor.