Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
5-dagars nollställning : förnya kroppen inifrån med fastehärmande kost

5-dagars nollställning : förnya kroppen inifrån med fastehärmande kost

Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2023. 191 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Rensa och stärk kroppen på bara 5 dagar med fastehärmande kost!

Med senaste forskningsrönen som grund presenteras här en hälsostärkande fasta där du får äta! Med rätt kombination av näringsämnen kan man äta hela 750 kalorier om dagen och ändå sätta igång kroppens uråldriga system för cellrensning. Boken innehåller goda och matiga recept och fem olika kost-program för fem dagar, med upp till fyra måltider om dagen. Den rymmer menyer för totalt 25 dagar.

Forskning om fasta och fastehärmande kost visar lovande resultat för ett antal tillstånd som är nära relaterade till kroppens åldrande, såsom typ 2-diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, nedsatt hjärnfunktion och olika autoimmuna sjukdomar. Många som har genomfört fastehärmande kost rapporterar positiva effekter på mag-tarmbesvär, övervikt, inflammations-symptom och allmän hälsa.

Kliniska dietisten Inge Lindseth och medförfattaren Susann Stave har de senaste fyra åren väglett hundratals människor genom fastehärmande kost. Denna bok är baserad på dessa erfarenheter och ger dig svar på allt du behöver veta för att kunna genomföra din första omgång med fastehärmande kost.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180380249
Titel
5-dagars nollställning : förnya kroppen inifrån med fastehärmande kost
Författare
Lindseth, Inge
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2023
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
168 x 238 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
584 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Rensa och stärk kroppen på bara 5 dagar med fastehärmande kost!Med senaste forskningsrönen som grund presenteras här en hälsostärkande fasta där du får äta! Med rätt kombination av näringsämnen kan man äta hela 750 kalorier om dagen och ändå sätta igång kroppens uråldriga system för cellrensning. Boken innehåller goda och matiga recept och fem olika kost-program för fem dagar, med upp till fyra måltider om dagen. Den rymmer menyer för totalt 25 dagar.Forskning om fasta och fastehärmande kost visar lovande resultat för ett antal tillstånd som är nära relaterade till kroppens åldrande, såsom typ 2-diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, nedsatt hjärnfunktion och olika autoimmuna sjukdomar. Många som har genomfört fastehärmande kost rapporterar positiva effekter på mag-tarmbesvär, övervikt, inflammations-symptom och allmän hälsa. Kliniska dietisten Inge Lindseth och medförfattaren Susann Stave har de senaste fyra åren väglett hundratals människor genom fastehärmande kost. Denna bok är baserad på dessa erfarenheter och ger dig svar på allt du behöver veta för att kunna genomföra din första omgång med fastehärmande kost.