Laga barnmat - nyttigt, hemlagat, gott. Mat för barn mellan 6 och 18 månader
Inbunden bok. Hälsoförlaget / Massolit Förlag. 1 uppl. 2013. 143 sidor.
Gott skick.
Format 21,5 x 19,5 cm Vikt 675 g.
Inbundet inplastat förlagsband, tidigare biblioteksexemplar, rikt illustrerad med färgfoton av Jeff Tucker och Kevin Hossler. Originalets titel: Cooking for Baby (2008). Översättning: Lars Ahlström. Faktagranskning av den svenska utgåvan: Bodil Håkansson. INNEHÅLL: Börja med fast föda (Nyttigt och hemlagat. Börja enkelt. Förberedelser. Förvara barnmat). Smakportioner 6 månader. Nya smaker 7 till 8 månader. Nya konsistenser 9 till 11 månader. Riktiga måltider 12 till 18 månader. Viktiga näringsämnen för små barn. Index.
// Skyddsomslaget är inplastat på bokpärmarna, ryggen är något blekt, stämpel och klisteretiketter förekommer, de två första sidorna har tejpade 10 cm revor, för övrigt är inlagan mycket fin. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [4663]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789187135576
- Titel
- Laga barnmat : nyttigt, hemlagat, gott. Mat för barn mellan 6 och 18 månader
- Författare
- Lisa Barnes
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla mår bra av en god början. Inspireras av Lisa Barnes Laga barnmat. Med sina tydliga recept, förvarings- och serveringstips blir boken en vägledning till smakrika måltider för de minsta.
Laga barnmat är indelad i fyra avsnitt anpassade efter ditt barns ändrade matvanor från 6 till 18 månader med åldersanpassade recept och information. Bokens 80 härliga recept och matlagningstips är praktiskt beskrivna och illustrerade och passar perfekt i en stressig småbarnsvardag.
- Innehåller en utförlig lista på de näringsämnen ditt barn behöver och vilken kost som innehåller dem
- Bokens avslutande index gör det enkelt att söka recept och ingredienser
- Ger handledning och inspiration för tillagning och servering av god, hälsosam, hemlagad barnmat.
- Boken är faktagranskad på Ekens BVC i Stockholm.
Lisa Barnes är författare och grundare av Petit Appetit, en matlagningsservice som håller kurser om nyttig ekologisk mat för barn. Hennes tidigare verk The Petit Appetit Cookbook: Easy, organic recipes to nurture your baby and toddler belönades med iParenting Media Award. Laga barnmat är Lisa Barnes andra bok.