Tio lektioner i matlagning
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 1:5 uppl. 2014. 296 sidor.
Nära nyskick.
Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 790 g.
Häftad bok med mjuka flexipärmar och invikta flikar, text i tvåfärgstryck. Ur baksidestexten: Tio lektioner i matlagning är ett läromedel i praktisk matlagning och behandlar bland mycket annat: ätandets glädje, kärlek i gasform, f.d. pojkvänner, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, otacksamma ungar, problemet med "kost", mat som religion, författandets plågor, kökets utrustning, kreativitetens källor, mat och sex, konsekvenser av kroppsfett, köp som konflikthärd, pengar och döden, bindväv och senor, tid och liv. INNEHÅLL: Bruksanvisning 1. KÄNSLOR. Korrespondens januari 2. VERKTYG. Korrespondens maj 3. SMAK. Korrespondens augusti 4. KÖTT. Korrespondens oktober 5. EFTERÅT. Korrespondens april 6. KOST. Korrespondens september 7. BARN Korrespondens april 8. KÖN. Korrespondens juli 9. PENGAR. Korrespondens september 10. INSIKT 10½. IMPROVISATION. Receptregister.
// Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [3963]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat