Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Veckomatsedeln : måndag - fredag x 12

Veckomatsedeln : måndag - fredag x 12

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 126 sidor.

Nyskick. Förlagets dek.laminatbd. Färgfotoillustrerad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151843483
Titel
Veckomatsedeln : måndag - fredag x 12
Författare
Lotte Wellton
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2005
Omfång
126 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
190 x 225 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
541 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Veckomatsedeln är kokboken som ger hela familjen en komplett vardagsmeny för tre månader!
Näringsriktiga och mättande måltider, som dessutom är läckra och tilltalar både barn och vuxna. Här finns matförslag för veckans vardagsmiddagar tolv veckor framåt där varje vecka i princip innehåller en vegetarisk rätt, en pastarätt, en fiskrätt, en kötträtt och en sopprätt. Många recept har svenskt ursprung men här finns också mycket inspiration hämtad från medelhavsköket och de asiatiska köken.

För varje vecka finns en inköpslista,så att man vid ett och samma tilfälle kaninhandla allt som behövs. På "checklistan" som hör till respektive vecka kan man kolla av att man har de nödvändiga basvarorna i skafferiet. Smidigt och tidsbesparande!

Vem ska laga maten? Även barnen/tonåringarna får sin chans här, då flera av recepten är utformade speciellt med tanke på yngre kockar. De lättbegripligainstruktionerna har dessutom kompletterats med en redskapslista, så att man enkelt kan förbereda de verktyg man behöver. Allt för att underlätta även för den ovane middagslagaren.

Boken ger även många praktiska råd för köksarbetet. Hur organiserar man bäst sitt kök, vad bör man tänka på vad gäller hygienen, vad behöver man alltid ha i skafferiet och vilka redskap kan man knappast vara utan? Och föräldrar får "matiga" tips som: grönsakstricket, lökdöljaren, humörhöjaren med mera – absoluta måsten för den som förtvivlat har prövat alla sätt för att försöka lirka i barnen lite nyttigare mat!