Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kattpromenaden

Kattpromenaden

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2023. 64 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Varje dag går de på promenad tillsammans, människan först och hennes katt en liten bit bakom. De går alltid samma runda och på ett särskilt ställe brukar de stanna för att leka kurragömma. Men en dag tröttnar katten! Hon går åt ett annat håll, bort från människan och den vanliga vägen. Då blir människan mycket rädd. Ska hon stanna kvar eller följa efter? Vart är hennes katt på väg egentligen? Tänk om de går vilse och aldrig hittar hem?

SARA LUNDBERG är en våra främsta bilderboksskapare och hon har tilldelats ett flertal prestigefyllda nomineringar och priser, däribland Augustpriset två gånger liksom Snöbollen/ Årets svenska bilderbok 2018. Med "Kattpromenaden" har hon skapat ännu en färgstark och poetisk saga, en bilderbok för alla åldrar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789179777692
Titel
Kattpromenaden
Författare
Lundberg, Sara
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2023
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 268 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
415 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Varje dag går de på promenad tillsammans, människan först och hennes katt en liten bit bakom. De går alltid samma runda och på ett särskilt ställe brukar de stanna för att leka kurragömma. Men en dag tröttnar katten! Hon går åt ett annat håll, bort från människan och den vanliga vägen. Då blir människan mycket rädd. Ska hon stanna kvar eller följa efter? Vart är hennes katt på väg egentligen? Tänk om de går vilse och aldrig hittar hem?SARA LUNDBERG är en våra främsta bilderboksskapare och hon har tilldelats ett flertal prestigefyllda nomineringar och priser, däribland Augustpriset två gånger liksom Snöbollen/ Årets svenska bilderbok 2018. Med "Kattpromenaden" har hon skapat ännu en färgstark och poetisk saga, en bilderbok för alla åldrar.