Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mitt Indonesien : öar att älska

Mitt Indonesien : öar att älska

Inbunden bok. Bokförlaget Bra Böcker. 1972. 268 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Mycket fint exemplar. Känns oläst. Några mycket små hanteringsspår, för övrigt i nyskick. Förlagets blå helklotband med gult övre snitt..

"Mitt Indonesien" en samling minnen och episoder från författarens många år i Indonesien. I boken ger Eric Lundqvist en sammanfattning av den livssyn han utvecklat i sina tidigare böcker - sitt tvivel på det västerländska samhällets ideal och sin bekännelse till den människokärlek som inte ser till hudfärgen utan till hjärtat.

"Under min nära trettioåriga vistelse i Indonesien har jag upplevt en del som jag först nu, på gamla dar, börjat inse betydelsen av. Som bidragit till min uppfostran, lärt mig veta hut. Man har olika syn än vi på mångt och mycker där nere. Bland annat är synen på kvinnan annorlunda, vilket man här hemma inte har mycken aning om. Jag tror det vore nyttigt för oss att lära lite mera om den saken, så låt mig bidra med mitt strå. Och så vill jag berätta om vissa människor jag mött i djungel, by eller fångläger. Såna där man aldrig glömmer." (Eric Lundqvist).

AV ERIC LUNDQVIST: Dajak / Kamrat med kannibaler / Barah, son av Bogis / Sawah / Djungeltagen / Vildarna finns i Väst / Balilegender / Jag äter inte människor / Rani / Ingen tobak inget halleluja / Sari / Öarna och morgondagen / Moder India / Glädjens blomster / Dullah och hans kvinnor / Mitt Indonesien / Skogens andar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish