Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Cocktailguiden

Cocktailguiden

Inbunden bok. Stevali. 2006. 125 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9185329347
Titel
Cocktailguiden
Författare
Magnus Bergqvist
Förlag
Stevali
Utgivningsår
2006
Omfång
125 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
300 x 223 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
894 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Cocktailguiden
drinkar ny trend, här är din vägledning!
Cocktailguiden ger en uppsättning drinkar för husbehovet
och mer därtill. I läcker förpackning och praktiskt
ringbundet presenteras både klassiska drinkar som Old
Fashioned, Dry Martini, Side Car och Manhattan, men
även nyare skapelser som både Lennart och Ragnar.
Med kunnig vägledning får läsaren en mycket praktiskt
inriktad drinkguide som ger möjlighet till inspiration
och nyskapande.
Boken har ovanligt nog sökmöjligheter i tre dimensioner;
dels kan du slå upp utifrån den bassprit som önskas
gin, vodka, rom och så vidare, dels kan du självklart
söka dig fram om du vet drinkens namn, och slutligen
kan du komponera serveringen efter önskad färg på drinken.
Recepten inramas av goda råd om val av moddlare,
mixers och knivar såväl som hur du bäst skiktar, blandar
och rör ihop dina drinkar. En bok för varje drinkblandare,
erfaren som nybörjare.

Magnus Bergqvist har med hemsidorna Cocktailguiden och Vinguiden lång
erfarenhet av den efterfrågan som finns på drinkar och drycker. Utgående
från detta och den rekordstora receptbas som finns har han valt ut det bästa
och även lagt till vad som efterfrågas runt själva hantverket.
Intresset för drinkar ökar kraftigt.
I det läge då många restauranger
säljer mer av cocktails än
vin och öl kommer här din guide
på bland paraplyerna.
Två hundra recept har samlats i
en bok som kombinerar klassiker
och nyheter, både Manhattan och
Lennart får vara med.
Här fi nns både recepten och
yrkesfolkets tips rörande de bästa
verktygen, ditt barsortiment och
annat som underlättar för dig
som vill få färg och smaker som
proffsen.