Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
ROM, VILT, CHARK & BBQ
ROM, VILT, CHARK & BBQ ROM, VILT, CHARK & BBQ ROM, VILT, CHARK & BBQ ROM, VILT, CHARK & BBQ ROM, VILT, CHARK & BBQ ROM, VILT, CHARK & BBQ

ROM, VILT, CHARK & BBQ

Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Stevali. 2024. 120 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––

I den här boken fokuserar vi på Vilt, Chark & BBQ som passar till den ädla drycken rom.

Boken är fylld med våra egna recept men vi har även bjudit in intressanta gäster, några krögare, ett gäng privatpersoner med brinnande intresse för mat och dryck samt matproducenter som jobbar med otroligt fina råvaror.
• Det har varit väldigt intressant att skriva den här boken och vi har lärt oss massor. Vi har fått vara med och grillat vildsvin, jagat, lärt oss hur man röker kött enligt gamla traditioner, stoppat korv, lärt oss vad som händer med smaken när man lufttorkar salami och mycket, mycket mer.
• Dyk in i boken och låt dig inspireras. Kanske får du ideér till egna fantastiska smak-kombinationer.
• Hoppas att ni uppskattar recepten i vår bok!

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189722231
Titel
Rom, vilt, chark & BBQ
Författare
Di Zazzo, Malin
Förlag
Stevali
Utgivningsår
2024
Omfång
120 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
177 x 248 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
489 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I den här boken fokuserar vi på Vilt, Chark & BBQ som passar till den ädla drycken rom.  Boken är fylld med våra egna recept men vi har även bjudit in intressanta gäster, några krögare, ett gäng privatpersoner med brinnande intresse för mat och dryck samt matproducenter som jobbar med otroligt fina råvaror.   Det har varit väldigt intressant att skriva den här boken och vi har lärt oss massor. Vi har fått vara med och grillat vildsvin, jagat, lärt oss hur man röker kött enligt gamla traditioner, stoppat korv, lärt oss vad som händer med smaken när man lufttorkar salami och mycket, mycket mer.   Dyk in i boken och låt dig inspireras. Kanske får du ideér till egna fantastiska smak-kombinationer.   Hoppas att ni uppskattar recepten i vår bok!