Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
 Mannerströms skaldjur

Mannerströms skaldjur

Inbunden bok. Norstedts. 2012. 255 sidor.

Nyskick. Skaldjur hör till livets goda! Leif Mannerströms nya stora bok handlar både om hummer, ostron och krabba till fest, och räksmörgåsar och skaldjurssoppa man kan laga till vardags.
I Skaldjur lagar Leif till de skaldjur som finns i svenska vatten, och lite till. Här finns recept med räkor, scampi, ostron, kräftor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, pilgrimsmusslor, snäckor och sjöborrar. Samt en lång rad fantastiska kombinationer, där skaldjuren sätter guldkant på rätter med andra ingredienser.
Leif gratinerar, gör sallader, soppor, kombinerar med nya såser och kryddningar, friterar, serverar som ceviche, toast och omelett, grillar, gör risotto, paella, terriner ... Möjligheterna är oändliga för en mästarkock som Leif Mannerström!
Skaldjur är en bok för glädje och njutning!
Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg. Stot format 24,5x19,5 cm. Svenska. Absolut nyskick. (251029)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113050218
Titel
Mannerströms skaldjur
Författare
Mannerström, Leif
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2012
Omfång
255 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
989 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Vi har fantastiska skaldjur i Sverige. Så det är klart att det är gott!"

I Mannerströms skaldjur lagar Leif till de skaldjur som finns i svenska vatten, och lite till. Här finns recept med räkor, scampi, ostron, kräftor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, pilgrimsmusslor, snäckor och sjöborrar. Samt en lång rad fantastiska kombinationer, där skaldjuren sätter guldkant på rätter med andra ingredienser.

Leif gratinerar, gör sallader, soppor, kombinerar med nya såser och kryddningar, friterar, serverar som ceviche, toast och omelett, grillar, gör risotto, paella, terriner ... Möjligheterna är oändliga för en mästarkock som Leif Mannerström!

Boken utkom i original 2008.