Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Två veckor till midsommar

Två veckor till midsommar

Inbunden bok. Printz. 1 uppl. 2023. 351 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Jennie är en inbiten storstadskvinna och arbetar som chefredaktör på redaktionschef på magasinet Drömliv. Men hennes eget liv är inte mycket till dröm. Efter skilsmässan för fyra år sedan lägger hon all tid på tonårsdottern Tilda. Kärleken och drömmarna om ett rött torp med vita knutar har hon lagt på hyllan.

Men en reportageresa till Storsjöhöjden i Jämtland förändrar allt. Hon lär känna människorna som bor och arbetar på gården, och charmas snabbt av de eviga sommarnätterna, och även av bonden Frank. Även om det känns som om han bär på en hel del hemligheter.

När resan lider mot sitt slut visar det sig att hennes kommande sommarsemester är hotad. Kan hon återvända till Jämtland? Och hur vet man egentligen var man hör hemma?

Två veckor till midsommar är en fristående uppföljare till Marie-Louise Marcs feelgoodsuccé Juni, juli, halva augusti – som sålt i 50 000 ex och hyllats av läsare och kritiker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177716778
Titel
Två veckor till midsommar
Författare
Marc, Marie-Louise
Förlag
Printz
Utgivningsår
2023
Omfång
351 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 220 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
426 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jennie är en inbiten storstadskvinna och arbetar som chefredaktör på redaktionschef på magasinet Drömliv. Men hennes eget liv är inte mycket till dröm. Efter skilsmässan för fyra år sedan lägger hon all tid på tonårsdottern Tilda. Kärleken och drömmarna om ett rött torp med vita knutar har hon lagt på hyllan.Men en reportageresa till Storsjöhöjden i Jämtland förändrar allt. Hon lär känna människorna som bor och arbetar på gården, och charmas snabbt av de eviga sommarnätterna, och även av bonden Frank. Även om det känns som om han bär på en hel del hemligheter.När resan lider mot sitt slut visar det sig att hennes kommande sommarsemester är hotad. Kan hon återvända till Jämtland? Och hur vet man egentligen var man hör hemma?

Två veckor till midsommar är en fristående uppföljare till Marie-Louise Marcs feelgoodsuccé Juni, juli, halva augusti – som sålt i 50 000 ex och hyllats av läsare och kritiker.