Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
TATUERINGAR. KONST PÅ HUD

TATUERINGAR. KONST PÅ HUD

Inbunden bok Ica Bokförlag. Första svenska uppl. 2010. 224 sidor.

Nyskick. Inga namn eller andra markeringar. Varsamt hanterad. "Efter en kort historisk inledning kan du här låta dig inspireras av färgfoton på fler än 300 personliga tatueringar. Fascineras av kroppar täckta av prunkande blommor i fosforescerande färg och av naturtrogna porträtt av Salvador Dalí, Darth Vader och Jerry Springer bland mycket, mycket annat. Trots att tatueringar alltid har funnits (man har till och med hittat tatueringar på 4000 år gamla egyptiska mumier) är det fortfarande en både kontroversiell och mytomspunnen konstart. Här i väst har det tills för bara några decennier sedan varit något enbart för sjömän och fängelsekunder, men med draghjälp av bland annat teveserier som Miami Ink med efterföljarna LA Ink och London Ink har intresset fullkomligt exploderat." Engelska originalets titel: TATTOO. Översättning: Charlotte de Lèon.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789153434405
Titel
Tatueringar : konst på hud
Författare
Marcel Brousseau - Nancy Hajeski - Lisa Purcell
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2010
Omfång
222 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
980 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Skönhet går över. En tatuering är för alltid. En demon med eldsprutande ögon på ryggen? Eller en fromt leende Buddha på vaden? Oavsett om du funderar på att göra din allra första tatuering eller om du är "fast i bläckträsket" sedan länge är Tatueringar boken för dig. Efter en kort historisk inledning kan du här låta dig inspireras av färgfoton på fler än 300 personliga tatueringar. Fascineras av kroppar täckta av prunkande blommor i fosforescerande färg och av naturtrogna porträtt av Salvador Dalí, Darth Vader och Jerry Springer bland mycket, mycket annat. Trots att tatueringar alltid har funnits (man har till och med hittat tatueringar på 4000 år gamla egyptiska mumier) är det fortfarande en både kontroversiell och mytomspunnen konstart. Här i väst har det tills för bara några decennier sedan varit något enbart för sjömän och fängelsekunder, men med draghjälp av bland annat teveserier som Miami Ink med efterföljarna LA Ink och London Ink har intresset fullkomligt exploderat.