![Handbok wid den nu brukliga finare matlagningen; innehållande tillika beskrifning på confecturer, sylter och glacer samt ett bihang, att göra Soja, Fransk Senap, Ättikor, Bär-winer, Bär-safter, att inlägga Anjovis, m. m.; jemte några Underrättelser om Slagt, Bryggd och Brödbakning](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/1984/13352337/66488a4fabd87.jpg)
Handbok wid den nu brukliga finare matlagningen; innehållande tillika beskrifning på confecturer, sylter och glacer samt ett bihang, att göra Soja, Fransk Senap, Ättikor, Bär-winer, Bär-safter, att inlägga Anjovis, m. m.; jemte några Underrättelser om Slagt, Bryggd och Brödbakning
Inbunden bok. Andra tillökta och förbättrade upplagan uppl. 1823.
Gott skick. Samtida skinnryggband med marmorerat pärmöverdrag, blekt ryggförgyllning och blåa snitt. (6), 288 s. Slitage i pärm -och ryggkanter. Namnt. Mindre reva i marginalen på främre försättsbladet. relativt ren inlaga, enstaka bruna fläckar. Svaga fuktmarkeringar s. 195 och framåt.