Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Handbok wid den nu brukliga finare matlagningen; innehållande tillika beskrifning på confecturer, sylter och glacer samt ett bihang, att göra Soja, Fransk Senap, Ättikor, Bär-winer, Bär-safter, att inlägga Anjovis, m. m.; jemte några Underrättelser om Slagt, Bryggd och Brödbakning

Handbok wid den nu brukliga finare matlagningen; innehållande tillika beskrifning på confecturer, sylter och glacer samt ett bihang, att göra Soja, Fransk Senap, Ättikor, Bär-winer, Bär-safter, att inlägga Anjovis, m. m.; jemte några Underrättelser om Slagt, Bryggd och Brödbakning

Inbunden bok. Andra tillökta och förbättrade upplagan uppl. 1823.

Gott skick. Samtida skinnryggband med marmorerat pärmöverdrag, blekt ryggförgyllning och blåa snitt. (6), 288 s. Slitage i pärm -och ryggkanter. Namnt. Mindre reva i marginalen på främre försättsbladet. relativt ren inlaga, enstaka bruna fläckar. Svaga fuktmarkeringar s. 195 och framåt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish