Mildas bästa recept. En kulinarisk resa bland recept från Milda, gästgiverier, värdshus och franska kök
Inbunden bok. Margarinbolaget. 1976. 191 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas.
Format 21,5 x 21,5 cm Vikt 705 g.
Inbundet förlagsband, rikt färgillustrerad med foton av Kerstin Bernhard samt teckningar av Ulla Berglund och Christer Friberg. INNEHÅLL: Förord. Liten matlagningslära (bl.a. stekskola). Kötträtter. Styckningsschema: nöt, kalv, gris, lamm, kyckling. Soppor. Fiskrätter. Färgplansch av våra vanligaste fiskar. Smårätter. Våra vanligaste kryddor. Äggrätter. Efterrätter. Bakning. Register.
// Skyddsomslag saknas, inlagan är naturligt gulnad, framsnittet har mindre fläckar, övre ryggslutet har ett tryckmärke. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [5095-3]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789172600850
- Titel
- Mildas bästa recept : [en kulinarisk resa bland recept från Milda, gästgiverier, värdshus och franska kök]
- Författare
- Margarinbolaget
- Förlag
- Stockholm : Margarinbolaget
- Språk
- Svenska
